Menu Sluiten

De Stichting

Bestuur Geheimen van Veldhoven

Wiel Berden (voorzitter), Christine de Cock- van Gerwen (secretaris), Lout Meijers (penningmeester), Jac van Lieshout (contentbeheer), Bianca Kuijpers (communicatie)

Voormalige werkgroep Geheimen van Veldhoven

Jan Bressers, Vera Diebels, Ton van den Hurk, Anny Jenniskens, Jac van Lieshout, Louis Schats, Bob Tielen, Frans Loots †

Samenwerking
Onze stichting en Erfgoedhuis Veldhoven (waarin de heemkundekringen ‘Zeelst Schrijft Geschiedenis’, ‘Stichting Historisch Oerle’ en  ‘Veldhoven-Dorp Historisch Bekeken’ zijn opgegaan) zijn recent een nauwe samenwerking aangegaan.
Het ligt in de planning om binnenkort de Stichting Geheimen van Veldhoven volledig op te laten gaan in de Vereniging Erfgoedhuis Veldhoven.

Hierbij blijft het doel van onze  stichting overeind: Het geven van makkelijk toegankelijke informatie over de Geschiedenis van Veldhoven en zijn historisch relevante plaatsen. Ook het onderdeel ‘Kunst in de Openbare Ruimte’ zal blijven bestaan omdat deze kustobjecten veelal een binding hebben, of onderdeel zijn, van de geschiedenis van Veldhoven.