Menu Close

Nieuws

Samenwerking
Onze stichting en Museum ’t Oude Slot zijn recent een nauwe samenwerking aangegaan. De Stichting ondersteunt het museum met haar kennis en het museum stelt haar expertise en faciliteiten weer ter beschikking aan de stichting.

 

Monumentendag

Een van de eerste activiteiten is een gezamenlijk initiatief in het kader van Monumentendag (het weekend van 12 en 13 september). Vanwege de maatregelen vindt Monumentendag dit jaar vaak digitaal plaats. Ter ere van Monumentendag en het feit dat de app Geheimen van Veldhoven nu in het Nederlands en Engels beschikbaar is organiseren we een selfie-actie.  

 

Selfie

In de app kunnen mensen fiets- of wandelroutes kiezen die voeren langs verschillende bezienswaardigheden op het gebied van historie, cultuur, natuur en kunst. Inwoners én expats worden opgeroepen een selfie in te sturen bij een van de locaties uit de app en maken daarmee kans op een dinercheque van 50 euro van Villa La Bella; een van de monumenten uit de app die bekend staat als Villa ’t Slot (in de app te vinden onder historisch Zeelst). Stuur je selfie voor 16 september in naar info@museumoudeslot.nl en ding mee naar de prijs.

 

Fotografie: L-Mount Media.